De 5 duurste hotels ter wereld

AbuDhabi Emirates alace Suite – kempinski.com

5. Emirates Palace

Het met 5 sterren bekroonde Emirates Palace is een echt prestige-hotel. Met meer dan 1000 Swarovski kristallen kroonluchters, 114 koepels (waarvan de grootste groter is dan die van de St Pieter in het Vaticaan), 200 fonteinen en een entreepoort groter dan de Arc de Triomphe in Parijs is dit de ultieme luxe bestemming. Een nachtje in de Palace Suite? Prijzen voor deze suite beginnen al bij $15.000.

The Plaza Hotel, New York – theplazany.com

4. The Plaza Hotel in New York

Het Penthouse in het Plaza Hotel in New York, áán New York’s Central Park, kost je slechts $40.000 per nacht. Daarvoor krijg je niet alleen een persoonlijke fitness ruimte, maar ook een bibliotheek, aparte eetkamer, vleugelpiano, kleedruimte en meer.

Hotel Martinez by Hyatt – hyatt.com

3. Hotel Martinez, Cannes

Deze hotelkamer van bijna 100 vierkante meter is een favoriet onder de sterren tijdens het Cannes Film Festival. Een privé terras met uitzicht over de middellandse zee, woonkamer, eetkamer en master bedroom: deze kamer heb je voor een luttele $53.200 per nacht.

The Mark Hotel Penthouse – themarkhotel.com

2. Penthouse in the Mark Hotel

Voor $75.000 per nacht slaap je in het prachtige penthouse van the Mark. Dit is de grootste penthouse suite van Amerika, deze is namelijk meer dan 900 vierkante meter. Daarnaast krijg je twee verdiepingen, met uitzicht over Central Park. Ook krijg je vijf slaapkamers, zes badkamers, vier haarden en een complete balzaal met een 8 meter hoog plafond.

De Sky Villa in the Palms Suite te Las Vegas – palms.com

1. The Palms Suite, Las Vegas

Twee master-bedrooms, massagetafels, jacuzzi met zicht op de Las Vegas Strip, een ‘zout-relax-ruimte’ en kunst én ontwerp van Damien Hirst. Wat kan je nog meer willen? De Sky Villa in het Palms Hotel in Las Vegas topt deze lijst met een prijs van $100.000 per nacht.

Joost de Vries

Hoi! Mijn naam is Joost, en ik schrijf regelmatig stukken voor Beste-Hotel.nl.

@Beste-hotels.nl op instagram
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.